etusivu   tallitiimi   hallinto   jäsenyys   kenttä ja maneesi   jäsentallit   materiaalisalkku  
 

tapahtumakalenteri

kilpailutoiminta

kirpputori

kannus-lehti

linkit

 

YHDISTYKSEN KENTTÄ JA MANEESI

Tallitiimi ry:llä on käytössä ratsastuskenttä ja maneesi Sata-Hämeen Ratsastuskoululla.

Ratsastuskentän ja maneesin käyttömaksut:

RATSASTAJAKOHTAINEN
JÄSENHINTA (myös kannatus)

- kertamaksu 5 €/hevonen

HEVOSKOHTAISET
OMISTAJAN/HALTIJAN OLLESSA JÄSEN (myös kannatus)

- 1 kk:n maksu 20 €/hevonen
- 6 kk:n maksu 100 €/hevonen, maksukaudet ovat 1.1.-30.6. ja 1.7.-31.12.

HINNAT MUILLE

- kertamaksu 12 €/hevonen
- 1 kk:n maksu 40 €/hevonen

KOKO MANEESIN VARAUS

- jäseniltä 30 €/tunti, muilta 50 €/tunti
Maksu koskee myös aluemaksun puolivuotis- ja kuukausimaksajia. Koko maneesin varaus on mahdollista arkipäivinä ma-pe ennen klo 15. Muut ajat sovittava erikseen. Otathan maksukuitin mukaasi!

 

 

MANEESIVARAUSEHDOT
Suorita aluemaksut tilille FI70 4503 0010 2561 41 tai tallin toimistossa olevaan lippaaseen. Jos maksat tilille, laita viestiin: nimi aluemaksu pvm. Jos maksat tallin toimistossa olevaan lippaaseen, laita vihkoon nimi pvm ja maksettu summa. Varaudu tarvittaessa esittämään maksukuitti paikanpäällä tilille maksetusta maksusta. Vakituisilla käyttäjillä on omat viitenumerot, jotka löytyvät S-HRK:n ilmoitustaululta. Jos haluat oman viitenumeron, lähetä tekstiviesti rahastonhoitaja Sinikka Karviselle, puh. 050 382 5643.

Luethan maneesin varauksia koskevat säännöt huolellisesti ennen kun teet varauksen kalenteriin! Jos säännöissä tai varauksissa on epäselvää, ota yhteys Eveliina Mikkolaan puh. 040 736 4127.

Linkki varauskalenteriin löytyy tältä sivulta alempaa.

Maneesivaraussäännöt:
Merkitse varaus kalenteriin riittävän ajoissa, kuitenkin VIIMEISTÄÄN KAKSI VUOROKAUTTA ennen varausajankohtaa. Jos joudut peruuttamaan varauksen, tee se heti kun mahdollista, viimeistään vuorokautta aikaisemmin. Mikäli varattu aika jää käyttämättä, veloitamme siitä 10 euroa. Muista merkitä kalenteriin varaus joka kerta kun käytät maneesia, sekä avoimet että yksityiset varaukset. Merkitse varaukseesi sekä etu- että sukunimi. Vapaavuoroille ei varauksia saa laittaa, vapaavuorojen siirtäminen vain johtokunnan luvalla! Jos olet tulossa hypyttämään irtohypytysvapaavuorolla, laita nimesi varauskalenteriin.

Avoin varaus
Mikäli varaat avoimen varauksen (avoin muille), on alue käytössä silloin vapaasti myös muille. Merkitse tällöin kalenteriin selkeästi varauksen aihe ja ratsastamaan tulevien ratsukoiden määrä. Esim. Maija Meikäläinen valmennus esteet 3 rats.

Yksityinen varaus
Mikäli haluat yksityisen varauksen (yksityinen), huomioi hinnasto ja varausajankohta.

Kiitos, että noudatat näitä ohjeita.

Maneesivarauskalenteri
Virallisesti toiminnassa 1.10.2016 alkaen.

 

MANEESIN JA KENTÄN SÄÄNNÖT

Sääntöjen tarkoituksena on mahdollistaa kaikille turvallinen ratsastaminen.

1. Kaikkien käyttäjien on suositeltavaa kuulua johonkin ratsastusseuraan tai hankkia Green Card, jotta vakuutusturva on voimassa.

2. Asianmukaisesti kiinnitetyn kypärän käyttö on pakollista!

3. Ratsastuskoulun tuntien aikana muut eivät saa mennä maneesiin ratsastamaan.

4. Muuna aikana maneesi on vapaasti kaikkien maneesimaksun maksaneiden käytettävissä. Tästä poikkeuksena kilpailut, muut tapahtumat ja koiraryhmien varaamat vuorot, joista ilmoitetaan erikseen.

5. Valmennusajat ja muut omat varaukset merkitään netissä toimivaan varauskalenteriin. Maneesissa ei saa olla kahta valmennusta samaan aikaan. Vapaavuorolla ei saa olla valmennuksia eikä myöskään hypätä.

6. Kun tullaan maneesiin, jossa on jo väkeä, siitä pitää ilmoittaa ja odottaa vastausta. Vihellä tai huhuile riittävän kaukaa.

7. Ovea ei saa avata hevosen selästä.

8. Maneesissa pyritään ratsastamaan samaan suuntaan toisten kanssa ja ”ratsastusiältään” vanhempaa on kuunneltava esim. suunnanvaihdoissa. Jos ratsastetaan eri suuntiin, ohitetaan vastaantulija aina oikealta.

9. Käyntiä mennään uran sisäpuolella.

10. Alle 15-vuotiaat eivät saa hypätä esteitä ilman hevosta olevan aikuisen valvontaa.

11. Jos juoksutat hevostasi maneesissa, jossa on myös ratsastajia, pyydä kohteliaasti heiltä lupa juoksutukseen.

12. Maneesissa ratsastettaessa myös muut on otettava huomioon. Kaikilla on oltava malttia ja kohteliaisuutta.

Syyskuu 2016

 

Sivuston ja kaikkien kuvien ellei erikseen mainita © Susanne Luomajärvi, susanne.luomajarvi(ät)kolumbus.fi. Kuvien luvaton kopiointi ja käyttö kielletty.