etusivu   tallitiimi   hallinto   jäsenyys   kenttä ja maneesi   jäsentallit   materiaalisalkku  
 

tapahtumakalenteri

kilpailutoiminta

kirpputori

kannus-lehti

linkit

 
TALLITIIMI YHDISTÄÄ HÄMEENKYRÖLÄISRATSASTAJAT

Tallitiimi ry on pääasiassa Hämeenkyrössä Pirkanmaalla toimiva Suomen Ratsastajainliittoon kuuluva ratsastusseura. Seuran jäsentallit ovat Sata-Hämeen Ratsastuskoulu, Vesajärven Ratsutalli ja Ratsutalli Heidi Mäkinen. Joulukuussa 2015 seurassa oli varsinaisia- ja kannatusjäseniä yhteensä 242. Varsinaisista jäsenistä noin puolet on 18 vuotta täyttäneitä senioreita ja toinen puoli junioriratsastajia.

 

Ratsastusharrastus on kasvanut Hämeenkyrössä voimakkaasti seuran toimintakaaren aikana. Alun perin Tallitiimi perustettiin nuorisoyhdistykseksi vuonna 1986. Tuolloin jäsenluku oli 32. Kun yhdistyksen tavoitteet muuttuivat urheilullisempaan suuntaan, Tallitiimistä tuli vuonna 1990 ratsastusseura ja Suomen Ratsastajainliiton jäsen. Seuran oma ratsastuskenttä valmistui vuonna 1989. Viimeisin suuri ponnistus oli ratsastushallin valmistuminen vuonna 2000.

Tallitiimin tavoitteena on edistää ratsastusharrastusta ja parantaa alueensa ratsastusmahdollisuuksia, jotta mahdollisimman moni seuran jäsen voisi harrastaa kunto-, kilpa- tai huippu-urheilua edellytystensä mukaan. Vuosittain Tallitiimi järjestää jäsenilleen useita harjoituskilpailuja koulu- ja esteratsastuksessa ja yleensä neljät aluekilpailut. Seura tarjoaa jäsenilleen myös valmennusta ja koulutusta. Seuran taitavimmat ratsastajat kilpailevat aktiivisesti kansallisella tasolla niin koulu- kuin estekentilläkin.

 

Kilpailutoiminnan lisäksi tärkeää tallitiimiläisille on yhdessäolo ja mukavanhenkiseen porukkaan kuuluminen. Toimintaan ovat alusta lähtien kuuluneet yhteiset retket, joita on lähes vuosittain järjestetty eri hevosaiheisiin kohteisiin. Seuran jäsenten yhdyssiteenä on myös Kannus-lehti, jota ei olisi ilman monien seuran kynäilijöiden panosta. Junioreille on myös järjestetty omia kerhojaan, kun suitsiin on löytynyt sopiva ohjaaja.


KUVA HEIDI MANNINEN

 

Sivuston ja kaikkien kuvien ellei erikseen mainita © Susanne Luomajärvi, susanne.luomajarvi(ät)kolumbus.fi. Kuvien luvaton kopiointi ja käyttö kielletty.